Przepisy kulinarne, kuchia, przepisy, ciasta, potrawy...
Poezja, Słynne cytaty


Ciasta
Desery
Dr??b
Dziczyzna
Inne miÄ?so
Napoje
Potrawy jednogarnkowe
Potrawy mleczne
Potrawy mÄ?czne i zbo??owe
Potrawy z grzyb??w
Potrawy z jaj
PrzekÄ?ski
Ryby i owoce morza
Sa??atki
Sosy
Wieprzowina
Wo??owina
Zupy
SOS KOPERKOWY

PÄ?czek kopru,
2 ??y??ki t??uszczu,
3 ??y??ki mÄ?ki,
1,5 szklanki wywaru z w??oszczyzny,
p???? szklanki ??mietany,
??????tko,
s??l,
cukier
Koper drobno pokrajaÄ?. CzÄ???Ä? przesma??yÄ? na t??uszczu w celu zabarwienia go na zielono, dodaÄ? mÄ?kÄ? i rozprowadziÄ? wywarem. ZagotowaÄ? i podprawiÄ? ??mietanÄ? z ??????tkiem. Sos przyprawiÄ? dodaÄ? resztÄ? kopru. PodawaÄ? na gorÄ?co do ugotowanych jaj, kotlet??w ziemniaczanych itp.
Š 2001 your site
Site Made By: Frost Zone Design