Przepisy kulinarne, kuchia, przepisy, ciasta, potrawy...
Poezja, Słynne cytaty


Ciasta
Desery
Dr??b
Dziczyzna
Inne miÄ?so
Napoje
Potrawy jednogarnkowe
Potrawy mleczne
Potrawy mÄ?czne i zbo??owe
Potrawy z grzyb??w
Potrawy z jaj
PrzekÄ?ski
Ryby i owoce morza
Sa??atki
Sosy
Wieprzowina
Wo??owina
Zupy
SOS PIECZARKOWY

15 dag pieczarek,
cebula,
2 ??y??ki t??uszczu,
szklanka wywaru z w??oszczyzny,
3 ??y??ki mÄ?ki,
p???? szklanki ??mietany,
s??l,
pieprz,
maggi
Pieczarki umyÄ? i pokrajaÄ? w drobnÄ? kostkÄ?. CebulÄ? posiekaÄ?, przesma??yÄ?, dodaÄ? pieczarki i udusiÄ? pod przykryciem. NastÄ?pnie zalaÄ? wywarem, sporzÄ?dziÄ? jasnÄ? zasma??kÄ?, dodaÄ? do sosu i podprawiÄ? ??mietanÄ?. Sos przyprawiÄ? do smaku; mo??na dodaÄ? trochÄ? bia??ego wina.
Š 2001 your site
Site Made By: Frost Zone Design