Przepisy kulinarne, kuchia, przepisy, ciasta, potrawy...
Poezja, Słynne cytaty


Ciasta
Desery
Dr??b
Dziczyzna
Inne miÄ?so
Napoje
Potrawy jednogarnkowe
Potrawy mleczne
Potrawy mÄ?czne i zbo??owe
Potrawy z grzyb??w
Potrawy z jaj
PrzekÄ?ski
Ryby i owoce morza
Sa??atki
Sosy
Wieprzowina
Wo??owina
Zupy
Legumina z kaszy jaglanej 20 min

Kuchnia z szybkowaru
1 szklanka kaszy jaglanej
2 szklanki mleka
2 ??y??ki cukru
1 ??y??ka mas??a (3 dag)
0,5 szklanki ??mietanki
1 ??y??ka cukru pudru
1 opakowanie cukru waniliowego
s??l do smaku
Mleko zagotowaÄ? w szybkowarze z cukrem i mas??em, posoliÄ?. SparzonÄ? kaszÄ? w??o??yÄ? do gorÄ?cego mleka, wymieszaÄ?. ZamknÄ?Ä? szybkowar i ogrzewaÄ? 20 minut od momentu przekroczenia progu ci??nienia wewnÄ?trznego. ?šmietankÄ? wymieszaÄ? z cukrem i cukrem waniliowym, polewaÄ? niÄ? gorÄ?cÄ? lub zimnÄ? kaszÄ?.
Š 2001 your site
Site Made By: Frost Zone Design