Przepisy kulinarne, kuchia, przepisy, ciasta, potrawy...
Poezja, Słynne cytaty


Ciasta
Desery
Dr??b
Dziczyzna
Inne miÄ?so
Napoje
Potrawy jednogarnkowe
Potrawy mleczne
Potrawy mÄ?czne i zbo??owe
Potrawy z grzyb??w
Potrawy z jaj
PrzekÄ?ski
Ryby i owoce morza
Sa??atki
Sosy
Wieprzowina
Wo??owina
Zupy
SOFRITO

oliwa,
1 cebula,
1 czosnek
pomidory.
Sma??yÄ? na bardzo gorÄ?cej oliwie drobno posiekanÄ? cebulÄ? i czosnek, by by??y miÄ?kkie i przezroczyste, lecz nie zrumienione. DodaÄ? sparzone pomidory (bez sk??rki i pestek), ewentualnie dolaÄ? trochÄ? gorÄ?cej wody i dusiÄ? tak d??ugo, a?? po??owa p??ynu odparuje, a masa przybierze konsystencjÄ? piure.
Š 2001 your site
Site Made By: Frost Zone Design