Przepisy kulinarne, kuchia, przepisy, ciasta, potrawy...
Poezja, Słynne cytaty


Ciasta
Desery
Dr??b
Dziczyzna
Inne miÄ?so
Napoje
Potrawy jednogarnkowe
Potrawy mleczne
Potrawy mÄ?czne i zbo??owe
Potrawy z grzyb??w
Potrawy z jaj
PrzekÄ?ski
Ryby i owoce morza
Sa??atki
Sosy
Wieprzowina
Wo??owina
Zupy
RIMBOMBIN

4 ??y??ki octu estragonowego,
2 ??y??ki przecieru pomidorowego,
2 ??????tka,
15 dag mas??a,
naÄ? pietruszki,
s??l,
pieprz
Do garnka wlaÄ? ocet i gotowaÄ?, a?? po??owa odparuje. DodaÄ? przecier pomidorowy i ca??o??Ä? lekko dusiÄ?. Gdy zgÄ?stnieje, studziÄ?, wbiÄ? ??????tka i dok??adnie ubiÄ?. PozostawiÄ? na ma??ym ogniu i powoli doprowadziÄ? do wrzenia, ciÄ?gle mieszajÄ?c. OdstawiÄ? garnek z ognia i wlewaÄ? powoli stopione mas??o, nie przerywajÄ?c mieszania. PosypaÄ? solÄ?, pieprzem i drobno siekanÄ? naciÄ? pietruszki.
Š 2001 your site
Site Made By: Frost Zone Design