Kuchnia z szybkowaru
0,5 szklanki kaszy kukurydzianej
4 jaja
5 szklanek cukru
12 dag sera bia??ego
0,75 szklanki ??mietany
otarta sk??rka z cytryny
mas??o i tarta bu??ka do formy |
Niekwa??ny ser przetrzeÄ? przez sito lub zmiksowaÄ?. ??????tka utrzeÄ? z cukrem, po??Ä?czyÄ? z serem, ??mietanÄ?, kaszÄ? i sk??rkÄ? z cytryny. Z bia??ek ubiÄ? sztywnÄ? pianÄ?, po??Ä?czyÄ? z masÄ?. Nie perforowanÄ? wk??adkÄ? wysmarowaÄ? mas??em i wysypaÄ? tartÄ? bu??kÄ?. MasÄ? wy??o??yÄ? do wk??adki, wstawiÄ? do szybkowaru. ZamknÄ?Ä?, ogrzewaÄ? 20 minut od momentu przekroczenia progu ci??nienia wewnÄ?trznego.
|