Przepisy kulinarne, kuchia, przepisy, ciasta, potrawy...
Poezja, Słynne cytaty


Ciasta
Desery
Dr??b
Dziczyzna
Inne miÄ?so
Napoje
Potrawy jednogarnkowe
Potrawy mleczne
Potrawy mÄ?czne i zbo??owe
Potrawy z grzyb??w
Potrawy z jaj
PrzekÄ?ski
Ryby i owoce morza
Sa??atki
Sosy
Wieprzowina
Wo??owina
Zupy
SOS ZE ?šWIE??YCH OG??RK??W

15 dag ??wie??ych og??rk??w
2 ??y??ki soku cytrynowego lub octu owocowego
s??l,
pieprz
1 ??y??eczka oliwy lub oleju
Og??rki umyÄ? bardzo starannie, osuszyÄ?, zetrzeÄ? na tarce z du??ymi otworami, lekko posoliÄ?, skropiÄ? sokiem z cytryny i zmiksowaÄ?. WymieszaÄ? z oliwÄ?, przyprawiÄ? solÄ? i pieprzem do smaku. PodawaÄ? jako dodatek do potraw z ryb.
Š 2001 your site
Site Made By: Frost Zone Design