Przepisy kulinarne, kuchia, przepisy, ciasta, potrawy...
Poezja, Słynne cytaty


Ciasta
Desery
Dr??b
Dziczyzna
Inne miÄ?so
Napoje
Potrawy jednogarnkowe
Potrawy mleczne
Potrawy mÄ?czne i zbo??owe
Potrawy z grzyb??w
Potrawy z jaj
PrzekÄ?ski
Ryby i owoce morza
Sa??atki
Sosy
Wieprzowina
Wo??owina
Zupy
SOS SELEROWO-CEBULOWY

10 dag selera korzeniowego
5 dag cebuli
1 ??y??eczka oleju lub oliwy
s??l
pieprz
Seler umyÄ?, oczy??ciÄ?, op??ukaÄ?, pokrajac. CebulÄ? obraÄ?, op??ukac, pokrajaÄ? i razem z selerem w??o??yÄ? do wrzÄ?cej osolonej wody (1/2 szklanki). UgotowaÄ? do miÄ?kko??ci. Zmiksowac z dodatkiem oleju. PrzyprawiÄ? do smaku solÄ? i pieprzem. PodawaÄ? na gorÄ?co jako dodatek do potraw z ryb.
Š 2001 your site
Site Made By: Frost Zone Design