Przepisy kulinarne, kuchia, przepisy, ciasta, potrawy...
Poezja, Słynne cytaty


Ciasta
Desery
Dr??b
Dziczyzna
Inne miÄ?so
Napoje
Potrawy jednogarnkowe
Potrawy mleczne
Potrawy mÄ?czne i zbo??owe
Potrawy z grzyb??w
Potrawy z jaj
PrzekÄ?ski
Ryby i owoce morza
Sa??atki
Sosy
Wieprzowina
Wo??owina
Zupy
Duszona wieprzowina

70 dag wieprzowiny bez ko??ci
2 ??y??ki smalcu
2 ??y??ki mÄ?ki
1 cebula
??y??ka pasty pomidorowej
p???? szklanki ??mietany
s??l
Pokrojone w plastry miÄ?so, zbiÄ? lekko t??uczkiem, obrumieniÄ? na rozgrzanym smalcu, wyjÄ?Ä? i prze??o??yÄ? do innego naczynia. W tym samym t??uszczu przyrumieniÄ? mÄ?kÄ? i drobno posiekanÄ? cebulÄ?, rozprowadziÄ? wodÄ? i zagotowaÄ?. Do sosu w??o??yÄ? miÄ?so i dusiÄ? na bardzo ma??ym ogniu, a?? bÄ?dzie miÄ?kkie, po czym dodaÄ? pastÄ? pomidorowÄ? i ??mietanÄ?.
Š 2001 your site
Site Made By: Frost Zone Design