Przepisy kulinarne, kuchia, przepisy, ciasta, potrawy...
Poezja, Słynne cytaty


Ciasta
Desery
Dr??b
Dziczyzna
Inne miÄ?so
Napoje
Potrawy jednogarnkowe
Potrawy mleczne
Potrawy mÄ?czne i zbo??owe
Potrawy z grzyb??w
Potrawy z jaj
PrzekÄ?ski
Ryby i owoce morza
Sa??atki
Sosy
Wieprzowina
Wo??owina
Zupy
Gulasz wieprzowy po wÄ?giersku 25 min

Kuchnia z szybkowaru
50 dag wieprzowiny bez ko??ci
(mo??e byÄ? z czÄ???ci przedniej)
25 dag kapusty kiszonej
5 dag t??uszczu
1 cebula
2 ??y??eczki mÄ?ki
1 zÄ?bek czosnku
papryka mielona i s??l do smaku
MiÄ?so pokroiÄ? na ma??e kawa??ki, obtoczyÄ? w mÄ?ce i obrumieniÄ? na mocno rozgrzanym w szybkowarze t??uszczu. WrzuciÄ? oczyszczonÄ? i pokrojonÄ? cebulÄ? i te?? zrumieniÄ?. DodaÄ? drobno posiekanÄ? kiszonÄ? kapustÄ?, wlaÄ? wody tyle, by pokry??a zawarto??Ä? szybkowaru, zamknÄ?Ä? szybkowar i ogrzewaÄ? 25 minut od momentu przekroczenia progu ci??nienia wewnÄ?trznego. Po otwarciu szybkowaru doprawiÄ? resztÄ? mÄ?ki, solÄ?, paprykÄ? i roztartym czosnkiem.
Š 2001 your site
Site Made By: Frost Zone Design