Przepisy kulinarne, kuchia, przepisy, ciasta, potrawy...
Poezja, Słynne cytaty


Ciasta
Desery
Dr??b
Dziczyzna
Inne miÄ?so
Napoje
Potrawy jednogarnkowe
Potrawy mleczne
Potrawy mÄ?czne i zbo??owe
Potrawy z grzyb??w
Potrawy z jaj
PrzekÄ?ski
Ryby i owoce morza
Sa??atki
Sosy
Wieprzowina
Wo??owina
Zupy
Bekon z jab??kami

45 dag bekonu
2 ??y??ki mas??a
margaryny lub oleju
2 du??e jab??ka
2 du??e cebule
??y??ka posiekanego koperku lub natki pietruszki
Na rozgrzanym t??uszczu podsma??yÄ? plastry bekonu. NastÄ?pnie w tym samym t??uszczu przesma??yÄ? - kr??tko! - talarki cebuli. Ca??o??Ä? prze??o??yÄ? do rondla, dodaÄ? obrane pokrajane w grube plastry jab??ka. Rondel przykryÄ?, poddusiÄ? a?? jab??ka zmiÄ?knÄ?. PosypaÄ? posiekanÄ? zieleninÄ? i pieprzem i podawaÄ? z pieczywem lub ziemniakami.
Š 2001 your site
Site Made By: Frost Zone Design