Przepisy kulinarne, kuchia, przepisy, ciasta, potrawy...
Poezja, Słynne cytaty


Ciasta
Desery
Dr??b
Dziczyzna
Inne miÄ?so
Napoje
Potrawy jednogarnkowe
Potrawy mleczne
Potrawy mÄ?czne i zbo??owe
Potrawy z grzyb??w
Potrawy z jaj
PrzekÄ?ski
Ryby i owoce morza
Sa??atki
Sosy
Wieprzowina
Wo??owina
Zupy
Pasta z szynki 1

15 dag szynki
??y??ka musztardy
jajo
2 dag mas??a
s??l
pieprz
Jajo ugotowaÄ? na twardo, obraÄ? i wraz z szynkÄ? zemleÄ? w maszynce. Do zmielonej pasty dodaÄ? musztardÄ? i mas??o, dok??adnie utrzeÄ?, posoliÄ? i dodaÄ? pieprz do smaku. Je??eli szynka jest bardzo t??usta, mas??a nie dodawaÄ?. Zbyt gÄ?stÄ? masÄ? mo??na rozrzedziÄ? niewielkÄ? ilo??ciÄ? ??mietany.
Š 2001 your site
Site Made By: Frost Zone Design