Przepisy kulinarne, kuchia, przepisy, ciasta, potrawy...
Poezja, Słynne cytaty


Ciasta
Desery
Dr??b
Dziczyzna
Inne miÄ?so
Napoje
Potrawy jednogarnkowe
Potrawy mleczne
Potrawy mÄ?czne i zbo??owe
Potrawy z grzyb??w
Potrawy z jaj
PrzekÄ?ski
Ryby i owoce morza
Sa??atki
Sosy
Wieprzowina
Wo??owina
Zupy
Tok??ny z pieprzem

Kuchnia wÄ?gierska
650 g rostbefu
2 ??y??eczki pieprzu
70 g t??uszczu
1 ??y??eczka majeranku
1 du??a cebula
s??l
2 zÄ?bki czosnku
1 ??y??ka przecieru pomidorowego
MiÄ?so pokroiÄ? w 5-6 cm paski o grubo??ci palca i umyÄ?. PosiekanÄ? cebulÄ? zrumieniÄ? na t??uszczu, dodaÄ? roztarte zÄ?bki czosnku i przecier pomidorowy, zalaÄ? odrobinÄ? wody i kr??tko gotowaÄ?. W??o??yÄ? pokrojone miÄ?so, posoliÄ?, opr??szyÄ? pieprzem i majerankiem, wymieszaÄ? i dusiÄ? pod przykryciem. CzÄ?sto dolewaÄ? po trochu wody; musi powstaÄ? bardzo gÄ?sty sos.
Š 2001 your site
Site Made By: Frost Zone Design