Przepisy kulinarne, kuchia, przepisy, ciasta, potrawy...
Poezja, Słynne cytaty


Ciasta
Desery
Dr??b
Dziczyzna
Inne miÄ?so
Napoje
Potrawy jednogarnkowe
Potrawy mleczne
Potrawy mÄ?czne i zbo??owe
Potrawy z grzyb??w
Potrawy z jaj
PrzekÄ?ski
Ryby i owoce morza
Sa??atki
Sosy
Wieprzowina
Wo??owina
Zupy
PolÄ?dwica duszona

Kuchnia wÄ?gierska
4 plastry polÄ?dwicy
40 g t??uszczu
1 ma??a cebula
pieprz
MiÄ?so umyÄ?, posoliÄ? i szybko obsma??yÄ? z obu stron na rozgrzanym t??uszczu. WyjÄ?Ä? z patelni i na tym samym t??uszczu poddusiÄ? posiekanÄ? cebulÄ?. Plastry miÄ?sa dobrze opr??szyÄ? pieprzem i w??o??yÄ? z powrotem do t??uszczu, podlaÄ? odrobinÄ? wody i dusiÄ? do miÄ?kko??ci.
Š 2001 your site
Site Made By: Frost Zone Design