Przepisy kulinarne, kuchia, przepisy, ciasta, potrawy...
Poezja, Słynne cytaty


Ciasta
Desery
Dr??b
Dziczyzna
Inne miÄ?so
Napoje
Potrawy jednogarnkowe
Potrawy mleczne
Potrawy mÄ?czne i zbo??owe
Potrawy z grzyb??w
Potrawy z jaj
PrzekÄ?ski
Ryby i owoce morza
Sa??atki
Sosy
Wieprzowina
Wo??owina
Zupy
Bitki wo??owe 15 min

Kuchnia z szybkowaru
40 dag wo??owiny bez ko??ci, 3 ??y??ki mÄ?ki, 5 dag t??uszczu, 2 cebule; s??l i pieprz do smaku; 2 szklanki wody
MiÄ?so pociÄ?Ä? na plastry w poprzek w????kien, ka??dy plaster zbiÄ? mokrym t??uczkiem, popieprzyÄ?, obtoczyÄ? w mÄ?ce i usma??yÄ? w szybkowarze na rozgrzanym t??uszczu. WrzuciÄ? oczyszczonÄ? i pokrojonÄ? cebulÄ? (nie rumieniÄ?), posoliÄ? i wlaÄ? wodÄ?. ZamknÄ?Ä? szybkowar i ogrzewaÄ? 15 minut od momentu przekroczenia progu ci??nienia wewnÄ?trznego.
Š 2001 your site
Site Made By: Frost Zone Design