Przepisy kulinarne, kuchia, przepisy, ciasta, potrawy...
Poezja, Słynne cytaty


Ciasta
Desery
Dr??b
Dziczyzna
Inne miÄ?so
Napoje
Potrawy jednogarnkowe
Potrawy mleczne
Potrawy mÄ?czne i zbo??owe
Potrawy z grzyb??w
Potrawy z jaj
PrzekÄ?ski
Ryby i owoce morza
Sa??atki
Sosy
Wieprzowina
Wo??owina
Zupy
KAPUSTA PEKI??SKA W ROSOLE

Kuchnia chi??ska

25 dag kapusty peki??skiej lub w??oskiej
2 szklanki wywaru ll
Wyp??ukanÄ? kapustÄ? pokrajaÄ? w paski o szeroko??ci 1 1/2 cm. WsypaÄ? do wywaru, doprowadzic do wrzenia, gotowaÄ? oko??o 30 min na ma??ym ogniu, a?? warzywo stanie siÄ? miÄ?kkie. Proporcje: dla 3-4 os??b
Š 2001 your site
Site Made By: Frost Zone Design