Przepisy kulinarne, kuchia, przepisy, ciasta, potrawy...
Poezja, Słynne cytaty


Ciasta
Desery
Dr??b
Dziczyzna
Inne miÄ?so
Napoje
Potrawy jednogarnkowe
Potrawy mleczne
Potrawy mÄ?czne i zbo??owe
Potrawy z grzyb??w
Potrawy z jaj
PrzekÄ?ski
Ryby i owoce morza
Sa??atki
Sosy
Wieprzowina
Wo??owina
Zupy
Mleczna zupa z jajami

Kuchnia peruwia??ska
1 ??y??ka oleju jadalnego
1 roztarty zÄ?bek czosnku
2 du??e pomidory obrane i posiekane (??wie??e lub mro??onej)
1/2 ??y??eczki soli
1/4 ??y??eczki majeranku
2 szklanki
przegotowanego mleka
1/2 ,szklanki utartego sera cheddar
2-3 jaja
1. Do rondla z rozgrzanym olejem, w??o??yÄ? czosnek, pomidory, i s??l, dusiÄ? na ma??ym ogniu przez 10 min., przestudziÄ?. 2. DodaÄ? majeranek, wlaÄ? mleko, zamieszaÄ?, podgrzewaÄ? nie dopuszczajÄ?c do zagotowania. 3. WsypaÄ? ser, mieszajÄ?c podgrzewaÄ?, a?? do roztopienia siÄ? sera, posoliÄ?. 4. WbijaÄ? jaja do zupy, podgrzewaÄ? oko??o 3-4 min., a?? zetnÄ? siÄ? bia??ka jaj. Proporcje dla 2-3 os??b
Š 2001 your site
Site Made By: Frost Zone Design