Przepisy kulinarne, kuchia, przepisy, ciasta, potrawy...
Poezja, Słynne cytaty


Ciasta
Desery
Dr??b
Dziczyzna
Inne miÄ?so
Napoje
Potrawy jednogarnkowe
Potrawy mleczne
Potrawy mÄ?czne i zbo??owe
Potrawy z grzyb??w
Potrawy z jaj
PrzekÄ?ski
Ryby i owoce morza
Sa??atki
Sosy
Wieprzowina
Wo??owina
Zupy
Bulion z warzyw (na 1 porcjÄ?)

10 dkg oczyszczonej w??oszczyzny bez kapusty
zielony koperek lub kminek
s??l
1/4 litra wrzÄ?cej wody
W??oszczyznÄ? drobno pokrajaÄ? w cienkie paseczki, zalaÄ? wrzÄ?cÄ? wodÄ? i pod przykryciem szybko ugotowaÄ? (ok. 20 min.). MiÄ?kkie warzywa przecedziÄ?, OdcisnÄ?Ä?. Wywar posoliÄ?, wy??o??yÄ? dla aromatu drobno pokrajany koperek, w zimie dodaÄ? szczyptÄ? zmia??d??onego kminku.
Š 2001 your site
Site Made By: Frost Zone Design