Przepisy kulinarne, kuchia, przepisy, ciasta, potrawy...
Poezja, Słynne cytaty


Ciasta
Desery
Dr??b
Dziczyzna
Inne miÄ?so
Napoje
Potrawy jednogarnkowe
Potrawy mleczne
Potrawy mÄ?czne i zbo??owe
Potrawy z grzyb??w
Potrawy z jaj
PrzekÄ?ski
Ryby i owoce morza
Sa??atki
Sosy
Wieprzowina
Wo??owina
Zupy
MUS JAB?KOWY NATURALNY

30 dag jab??ek (papier??wki, anton??wki, renety)
3 bia??ka
zapach waniliowy lub cynamon
Jab??ka umyÄ?, obraÄ?, pokrajaÄ?, w??o??yÄ? do rondla, podlaÄ? kilkoma ??y??kami wrzÄ?cej wody, rozgotowaÄ?. Gdy nieco przestygnÄ?, zmiksowaÄ?. Z bia??ek ubiÄ? sztywnÄ? pianÄ?. jab??ka wymieszaÄ? z pianÄ?, do: daÄ? cynamon lub zapach waniliowy, wy??o??yÄ? do salaterki albo do porcjowych kompotierek. OziÄ?biÄ? w lod??wce.
Š 2001 your site
Site Made By: Frost Zone Design