Przepisy kulinarne, kuchia, przepisy, ciasta, potrawy...
Poezja, Słynne cytaty


Ciasta
Desery
Dr??b
Dziczyzna
Inne miÄ?so
Napoje
Potrawy jednogarnkowe
Potrawy mleczne
Potrawy mÄ?czne i zbo??owe
Potrawy z grzyb??w
Potrawy z jaj
PrzekÄ?ski
Ryby i owoce morza
Sa??atki
Sosy
Wieprzowina
Wo??owina
Zupy
JAB?KA PIECZONE I

60 dag jab??ek (4 sztuki)
sproszkowany cynamon
Jab??ka umyÄ?, wydrÄ???yÄ? gniazda nasienne i przez powsta??y w ten spos??b otw??r wsypaÄ? nieco cynamonu. U??o??yÄ? je w ??aroodpornym naczyniu lub w prodi??u, podlaÄ? wrzÄ?cÄ? wodÄ? (ok. 3/4 szklanki), wstawiÄ? do nagrzanego piekarnika lub upiec w prodi??u. Czas pieczenia - ok. 30 min. PodawaÄ? na gorÄ?co lub na zimno.
Š 2001 your site
Site Made By: Frost Zone Design