Przepisy kulinarne, kuchia, przepisy, ciasta, potrawy...
Poezja, Słynne cytaty


Ciasta
Desery
Dr??b
Dziczyzna
Inne miÄ?so
Napoje
Potrawy jednogarnkowe
Potrawy mleczne
Potrawy mÄ?czne i zbo??owe
Potrawy z grzyb??w
Potrawy z jaj
PrzekÄ?ski
Ryby i owoce morza
Sa??atki
Sosy
Wieprzowina
Wo??owina
Zupy
Zupa grzybowa czysta

4 dag grzyb??w suszonych,
4 szklanki wywaru z w??oszczyzny,
cebula,
??y??ka t??uszczu,
s??l,
pieprz,
naÄ? pietruszki,
li??Ä? laurowy
Grzyby dok??adnie op??ukaÄ? i ugotowaÄ? w 4 szklankach wody z li??ciem laurowym, nastÄ?pnie pokrajaÄ? w paski i poddusiÄ? razem z drobno posiekanÄ? cebulÄ?, dodaÄ? do zagotowanego wywaru, wsypaÄ? pieprz i posiekanÄ? naÄ? pietruszki. ZupÄ? podawaÄ? z kostkÄ? z kaszy manny lub ??azankami.
Š 2001 your site
Site Made By: Frost Zone Design