Przepisy kulinarne, kuchia, przepisy, ciasta, potrawy...
Poezja, Słynne cytaty


Ciasta
Desery
Dr??b
Dziczyzna
Inne miÄ?so
Napoje
Potrawy jednogarnkowe
Potrawy mleczne
Potrawy mÄ?czne i zbo??owe
Potrawy z grzyb??w
Potrawy z jaj
PrzekÄ?ski
Ryby i owoce morza
Sa??atki
Sosy
Wieprzowina
Wo??owina
Zupy
Kapu??niak z kwaszonej kapusty

40 dag kwaszonej kapusty,
20 dag warzyw (marchew, pietruszka, seler),
cebula 2 ??y??ki mÄ?ki,
cukier,
2 ??y??ki t??uszczu,
zÄ?bek czosnku,
s??l,
papryka,
ziele angielskie,
majeranek
KapustÄ? kwaszonÄ? posiekaÄ? i ugotowaÄ?. Warzywa obraÄ?, pokrajaÄ? w paski, ugotowaÄ? wywar. KapustÄ? po??Ä?czyÄ? z ugotowanymi warzywami, uzupe??niÄ? wodÄ?. CebulÄ? przesma??yÄ?, dodaÄ? mÄ?kÄ?, zrumieniÄ?, po??Ä?czyÄ? z kapu??niakiem. DodaÄ? przyprawy. PodawaÄ? z ziemniakami.
Š 2001 your site
Site Made By: Frost Zone Design