Przepisy kulinarne, kuchia, przepisy, ciasta, potrawy...
Poezja, Słynne cytaty


Ciasta
Desery
Dr??b
Dziczyzna
Inne miÄ?so
Napoje
Potrawy jednogarnkowe
Potrawy mleczne
Potrawy mÄ?czne i zbo??owe
Potrawy z grzyb??w
Potrawy z jaj
PrzekÄ?ski
Ryby i owoce morza
Sa??atki
Sosy
Wieprzowina
Wo??owina
Zupy
Zupa koperkowa

PÄ?czek kopru,
7 szklanek wywaru z w??oszczyzny,
szklanka mleka,
p???? szklanki ??mietany,
3 ??y??ki mÄ?ki,
2 ??y??ki mas??a,
s??l,
2 ??????tka
Koper drobno posiekaÄ? nierdzewnym no??em. CzÄ???Ä? kopru przesma??yÄ? na ??y??ce mas??a, a?? do zabarwienia go na zielono. Do reszty mas??a dodaÄ? mÄ?kÄ?, lekko zasma??yÄ? i rozprowadziÄ? wywarem razem z mlekiem. ZupÄ? zagotowaÄ?, podprawiÄ? ??mietanÄ? rozmieszanÄ? z ??????tkami, przyprawiÄ? do smaku i dodaÄ? pozosta??y koper. PodawaÄ? z ry??em, grzankami, ??azankami, makaronem domowym itp.
Š 2001 your site
Site Made By: Frost Zone Design