Przepisy kulinarne, kuchia, przepisy, ciasta, potrawy...
Poezja, Słynne cytaty


Ciasta
Desery
Dr??b
Dziczyzna
Inne miÄ?so
Napoje
Potrawy jednogarnkowe
Potrawy mleczne
Potrawy mÄ?czne i zbo??owe
Potrawy z grzyb??w
Potrawy z jaj
PrzekÄ?ski
Ryby i owoce morza
Sa??atki
Sosy
Wieprzowina
Wo??owina
Zupy
Zupa neapolita??ska

8 szklanek wywaru z w??oszczyzny,
??y??ka mas??a,
5 dag ??????tego,
ostrego sera,
szklanka ??mietany,
3 ??y??ki mÄ?ki,
s??l,
??????tko,
naÄ? pietruszki
PrzygotowaÄ? wywar. Mas??o stopiÄ?, dodaÄ? mÄ?kÄ?, lekko przesma??yÄ?, rozprowadziÄ? wywarem i podprawiÄ? ??mietanÄ?, zagotowaÄ?. ZupÄ? przyprawiÄ? do smaku, zaciÄ?gnÄ?Ä? ??????tkiem, dodaÄ? utarty ser i posiekanÄ? naÄ? pietruszki. PodawaÄ? z ??azankami, krajanymi kluskami lub grubym makaronem w??oskim.
Š 2001 your site
Site Made By: Frost Zone Design