Przepisy kulinarne, kuchia, przepisy, ciasta, potrawy...
Poezja, Słynne cytaty


Ciasta
Desery
Dr??b
Dziczyzna
Inne miÄ?so
Napoje
Potrawy jednogarnkowe
Potrawy mleczne
Potrawy mÄ?czne i zbo??owe
Potrawy z grzyb??w
Potrawy z jaj
PrzekÄ?ski
Ryby i owoce morza
Sa??atki
Sosy
Wieprzowina
Wo??owina
Zupy
Zupa pieczarkowa

8 szklanek wywaru z warzyw,
25 dag pieczarek,
??y??ka t??uszczu,
cebula,
szklanka ??mietany,
2,5 ??y??ki mÄ?ki,
pÄ?czek kopru,
pieprz
Wywar z warzyw przecedziÄ?. Pieczarki op??ukaÄ? i poszatkowaÄ?. CebulÄ? drobno pokrajaÄ?, przesma??yÄ?, dodaÄ? pieczarki i dusiÄ?. NastÄ?pnie rozprowadziÄ? je wywarem, podprawiÄ? zawiesinÄ? z mÄ?ki i ??mietanÄ?. ZupÄ? przyprawiÄ? do smaku. PodawaÄ? z ry??em, lanymi kluskami lub kostkÄ? z kaszy manny.
Š 2001 your site
Site Made By: Frost Zone Design