Przepisy kulinarne, kuchia, przepisy, ciasta, potrawy...
Poezja, Słynne cytaty


Ciasta
Desery
Dr??b
Dziczyzna
Inne miÄ?so
Napoje
Potrawy jednogarnkowe
Potrawy mleczne
Potrawy mÄ?czne i zbo??owe
Potrawy z grzyb??w
Potrawy z jaj
PrzekÄ?ski
Ryby i owoce morza
Sa??atki
Sosy
Wieprzowina
Wo??owina
Zupy
Zupa ry??owa zabielana

Marchew,
pietruszka,
por,
seler,
20 dag ry??u,
2/3 szklanki ??mietany,
s??l,
naÄ? pietruszki,
ziele angielskie
Warzywa obraÄ? i pokrajaÄ? w drobne paski lub utrzeÄ? na tarce. WrzuciÄ? do wrzÄ?cej wody (2 litry), wsypaÄ? sparzany ry??, dodaÄ? ziele angielskie i powoli gotowaÄ? na ma??ym ogniu. Gdy ry?? bÄ?dzie miÄ?kki, podprawiÄ? ??mietanÄ? i przyprawiÄ? do smaku; warto??Ä? potrawy wzbogaciÄ? posiekanÄ? naciÄ? pietruszki.
Š 2001 your site
Site Made By: Frost Zone Design