Przepisy kulinarne, kuchia, przepisy, ciasta, potrawy...
Poezja, Słynne cytaty


Ciasta
Desery
Dr??b
Dziczyzna
Inne miÄ?so
Napoje
Potrawy jednogarnkowe
Potrawy mleczne
Potrawy mÄ?czne i zbo??owe
Potrawy z grzyb??w
Potrawy z jaj
PrzekÄ?ski
Ryby i owoce morza
Sa??atki
Sosy
Wieprzowina
Wo??owina
Zupy
Zupa rabarbarowa

50 dag rabarbaru malinowego,
2,5 ??y??ki mÄ?ki ziemniaczanej,
szklanka ??mietany,
30 dag cukru,
go??dziki lub cynamon
Umyty rabarbar (nie obrany z w????kien) pokrajaÄ? i ugotowaÄ? w niewielkiej ilo??ci wody. NastÄ?pnie przetrzeÄ? przez sito, dope??niÄ? wodÄ?, zaprawiÄ? zawiesinÄ? z mÄ?ki ziemniaczanej, pos??odziÄ? i dodaÄ? zmielone korzenie. OstudziÄ?, wlaÄ? ??mietanÄ?.
Š 2001 your site
Site Made By: Frost Zone Design