Przepisy kulinarne, kuchia, przepisy, ciasta, potrawy...
Poezja, Słynne cytaty


Ciasta
Desery
Dr??b
Dziczyzna
Inne miÄ?so
Napoje
Potrawy jednogarnkowe
Potrawy mleczne
Potrawy mÄ?czne i zbo??owe
Potrawy z grzyb??w
Potrawy z jaj
PrzekÄ?ski
Ryby i owoce morza
Sa??atki
Sosy
Wieprzowina
Wo??owina
Zupy
ZUPA Z SELERA

1 seler ??redniej wielko??ci,
2 cebule,
2 pory,
1 du??y ziemniak,
1/2 szklanki oliwy,
10 dag drobnego makaronu,
s??l
Seler, cebulÄ?, pory i ziemniak, oczyszczone i krajane, gotowaÄ? w 2,5 l wody z dodatkiem oliwy przez oko??o p???? godziny. ZdjÄ?Ä? z ognia i przetrzeÄ? przez sito. Ponownie zagotowaÄ? i dodaÄ? drobny makaron. ZupÄ? podawaÄ? bardzo gorÄ?cÄ?.
Š 2001 your site
Site Made By: Frost Zone Design