Przepisy kulinarne, kuchia, przepisy, ciasta, potrawy...
Poezja, Słynne cytaty


Ciasta
Desery
Dr??b
Dziczyzna
Inne miÄ?so
Napoje
Potrawy jednogarnkowe
Potrawy mleczne
Potrawy mÄ?czne i zbo??owe
Potrawy z grzyb??w
Potrawy z jaj
PrzekÄ?ski
Ryby i owoce morza
Sa??atki
Sosy
Wieprzowina
Wo??owina
Zupy
Zupa fasolowa z estragonem

Kuchnia wÄ?gierska
250 g bia??ej fasoli
ocet estragonowy
30 g t??uszczu
s??l
1 ??y??ka mÄ?ki
1 fili??anka kwa??nej ??mietany
trochÄ? estragonu
NamoczonÄ? poprzedniego dnia fasolÄ? odsÄ?czyÄ? i ugotowaÄ? w osolonej wodzie. PrzyprawiÄ? drobno posiekanym estragonem. ZagÄ???ciÄ? zupÄ? jasnÄ? zasma??kÄ?, wymieszaÄ? z kwa??nÄ? ??mietanÄ? i jeszcze raz zagotowaÄ?. Przed podaniem na st???? przyprawiÄ? octem estragonowym lub octem winnym.
Š 2001 your site
Site Made By: Frost Zone Design