Przepisy kulinarne, kuchia, przepisy, ciasta, potrawy...
Poezja, Słynne cytaty


Ciasta
Desery
Dr??b
Dziczyzna
Inne miÄ?so
Napoje
Potrawy jednogarnkowe
Potrawy mleczne
Potrawy mÄ?czne i zbo??owe
Potrawy z grzyb??w
Potrawy z jaj
PrzekÄ?ski
Ryby i owoce morza
Sa??atki
Sosy
Wieprzowina
Wo??owina
Zupy
JAB?KA SMA??ONE W CIE?šCIE

35 dag jab??ek
10 dag mÄ?ki
2/3 szklanki mleka
3 ??y??ki margaryny
4 ??y??ki cukru
2 jaja
paczka cukru waniliowego
Jab??ka umyÄ?, obraÄ?, pokrajaÄ? w plasterki, usunÄ?Ä? gniazda nasienne. PrzygotowaÄ? ciasto gÄ?stsze jak na nale??niki, dodaÄ? ubitÄ? pianÄ? z bia??ek. MaczaÄ? w cie??cie plasterki jab??ek i sma??yÄ? na jasny kolor. PodawaÄ? posypane cukrem waniliowym.
Š 2001 your site
Site Made By: Frost Zone Design