Przepisy kulinarne, kuchia, przepisy, ciasta, potrawy...
Poezja, Słynne cytaty


Ciasta
Desery
Dr??b
Dziczyzna
Inne miÄ?so
Napoje
Potrawy jednogarnkowe
Potrawy mleczne
Potrawy mÄ?czne i zbo??owe
Potrawy z grzyb??w
Potrawy z jaj
PrzekÄ?ski
Ryby i owoce morza
Sa??atki
Sosy
Wieprzowina
Wo??owina
Zupy
RY?? Z BITÄ? ?šMIETANÄ?

20 dag ry??u
szklanka mleka
??y??ka margaryny
10 dag cukru
p???? szklanki bitej ??mietany
paczka cukru waniliowego
konfitura z wi??ni
Op??ukany ry?? ugotowaÄ? na sypko na mleku z dodatkiem margaryny. Gdy ostygnie - dodaÄ? cukier i u??o??yÄ? na p????misku w kszta??cie piramidy lub tortu. OblaÄ? ??mietanÄ?, do kt??rej nale??y dodaÄ? cukier waniliowy i udekorowaÄ? konfiturami z wi??ni.
Š 2001 your site
Site Made By: Frost Zone Design