Przepisy kulinarne, kuchia, przepisy, ciasta, potrawy...
Poezja, Słynne cytaty


Ciasta
Desery
Dr??b
Dziczyzna
Inne miÄ?so
Napoje
Potrawy jednogarnkowe
Potrawy mleczne
Potrawy mÄ?czne i zbo??owe
Potrawy z grzyb??w
Potrawy z jaj
PrzekÄ?ski
Ryby i owoce morza
Sa??atki
Sosy
Wieprzowina
Wo??owina
Zupy
KOMPOT Z RABARBARU

25 dag cukru
20 dag rabarbaru malinowego
1 i 1/2 litra wody
ZagotowaÄ? wodÄ? z cukrem. Rabarbar op??ukaÄ?, nie obierajÄ?c pokrajaÄ? na r??wne kawa??ki. Na wrzÄ?cy syrop wrzuciÄ? rabarbar, przykryÄ?, odstawiÄ? na brzeg kuchni na 1/2 godziny nie gotujÄ?c. OstudziÄ?, wlaÄ? do kompotierki, dodaÄ? sk??rkÄ? cytrynowÄ?.
Š 2001 your site
Site Made By: Frost Zone Design