Przepisy kulinarne, kuchia, przepisy, ciasta, potrawy...
Poezja, Słynne cytaty


Ciasta
Desery
Dr??b
Dziczyzna
Inne miÄ?so
Napoje
Potrawy jednogarnkowe
Potrawy mleczne
Potrawy mÄ?czne i zbo??owe
Potrawy z grzyb??w
Potrawy z jaj
PrzekÄ?ski
Ryby i owoce morza
Sa??atki
Sosy
Wieprzowina
Wo??owina
Zupy
PRZECIER Z PIECZONYCH JAB?EK

20 dag aromatycznych kwa??nych jab??ek
sk??rka cytrynowa lub miazga surowych owoc??w r????y
2-3 dag cukru
Jab??ka umyÄ? i upiec w ??rednio nagrzanym piecu uwa??ajÄ?c, aby sk??rka nie rumieni??a siÄ?. MiÄ?kkie jab??ka przetrzeÄ? przez sito drewnianÄ? ??y??kÄ? i podaÄ? gorÄ?ce do spo??ycia. Przecier mo??na te?? ocukrzyÄ? i wymieszaÄ? z witaminowymi dodatkami (owoce r????y, przecier porzeczkowy). (na jednÄ? osobÄ?)
Š 2001 your site
Site Made By: Frost Zone Design