Przepisy kulinarne, kuchia, przepisy, ciasta, potrawy...
Poezja, Słynne cytaty


Ciasta
Desery
Dr??b
Dziczyzna
Inne miÄ?so
Napoje
Potrawy jednogarnkowe
Potrawy mleczne
Potrawy mÄ?czne i zbo??owe
Potrawy z grzyb??w
Potrawy z jaj
PrzekÄ?ski
Ryby i owoce morza
Sa??atki
Sosy
Wieprzowina
Wo??owina
Zupy
Krem je??ynowy

Kuchnia wÄ?gierska
500 g je??yn
1 /2 litra s??odkiej ??mietanki
200 g cukru pudru
Je??yny dok??adnie umyÄ?, odsÄ?czyÄ? i wymieszaÄ? z cukrem pudrem i ubitÄ? ??mietankÄ?. Nape??niÄ? kieliszki kremem i wstawiÄ? je na kilka godzin do lod??wki. Przed podaniem na st???? ka??dy kieliszek przybraÄ? 3 je??ynami.
Š 2001 your site
Site Made By: Frost Zone Design