Przepisy kulinarne, kuchia, przepisy, ciasta, potrawy...
Poezja, Słynne cytaty


Ciasta
Desery
Dr??b
Dziczyzna
Inne miÄ?so
Napoje
Potrawy jednogarnkowe
Potrawy mleczne
Potrawy mÄ?czne i zbo??owe
Potrawy z grzyb??w
Potrawy z jaj
PrzekÄ?ski
Ryby i owoce morza
Sa??atki
Sosy
Wieprzowina
Wo??owina
Zupy
Suflet z rogalik??w

Kuchnia wÄ?gierska
8 czerstwych rogalik??w
50 g utartych migda????w
1/2 litra mleka
3 jaja
40 g mas??a
60 g cukru
Rogaliki pokroiÄ? w plastry i zalaÄ? gorÄ?cym mlekiem. ??????tka utrzeÄ? z mas??em i cukrem, dodaÄ? pianÄ? z bia??ek i migda??y, potem po??Ä?czyÄ? z namoczonymi w mleku rogalikami. W??o??yÄ? do formy wysmarowanej mas??em i piec na z??oty kolor w piekarniku.
Š 2001 your site
Site Made By: Frost Zone Design