Przepisy kulinarne, kuchia, przepisy, ciasta, potrawy...
Poezja, Słynne cytaty


Ciasta
Desery
Dr??b
Dziczyzna
Inne miÄ?so
Napoje
Potrawy jednogarnkowe
Potrawy mleczne
Potrawy mÄ?czne i zbo??owe
Potrawy z grzyb??w
Potrawy z jaj
PrzekÄ?ski
Ryby i owoce morza
Sa??atki
Sosy
Wieprzowina
Wo??owina
Zupy
Pudding z Budy

Kuchnia wÄ?gierska
6 ??????tek
go??dzik
4 bia??ka
otarta sk??rka z 1 /2 cytryny
100 g cukru
3 ??y??ki tartej bu??ki
100 g utartych migda????w
3 ??y??ki czerwonego wina
100 g utartej czekolady
mas??o
50 g rodzynek
mÄ?ka
szczypta cynamonu
??????tka utrzeÄ? z cukrem i migda??ami na jednolitÄ? masÄ?, nastÄ?pnie dodaÄ? czekoladÄ?, rodzynki, cynamon, ut??uczony go??dzik, sk??rkÄ? otartÄ? z cytryny i tartÄ? bu??kÄ? namoczonÄ? w czerwonym winie. NastÄ?pnie mieszajÄ?c dodaÄ? ubite na pianÄ? bia??ka. MasÄ? w??o??yÄ? do formy wysmarowanej mas??em, posypanej mÄ?kÄ? i gotowaÄ? na parze 45 min.
Š 2001 your site
Site Made By: Frost Zone Design