Przepisy kulinarne, kuchia, przepisy, ciasta, potrawy...
Poezja, Słynne cytaty


Ciasta
Desery
Dr??b
Dziczyzna
Inne miÄ?so
Napoje
Potrawy jednogarnkowe
Potrawy mleczne
Potrawy mÄ?czne i zbo??owe
Potrawy z grzyb??w
Potrawy z jaj
PrzekÄ?ski
Ryby i owoce morza
Sa??atki
Sosy
Wieprzowina
Wo??owina
Zupy
Nadziewane figi

Kuchnia wÄ?gierska
12 suszonych fig
sok z 1 pomara??czy
70 g migda????w
70 g cukru
sok z 1 /2 cytryny
Figi umyÄ?, zrobiÄ? w ka??dej wg??Ä?bienie. Migda??y posiekaÄ?, ugotowaÄ? w mleku i wype??niÄ? nimi wg??Ä?bienia w figach. Cukier rozpu??ciÄ? w 1/2 fili??anki wody, dodaÄ? sok z cytryny i pomara??czy i gotowaÄ? w tym p??ynie figi, a?? do miÄ?kko??ci. PodawaÄ? ciep??e albo bardzo sch??odzone.
Š 2001 your site
Site Made By: Frost Zone Design