Przepisy kulinarne, kuchia, przepisy, ciasta, potrawy...
Poezja, Słynne cytaty


Ciasta
Desery
Dr??b
Dziczyzna
Inne miÄ?so
Napoje
Potrawy jednogarnkowe
Potrawy mleczne
Potrawy mÄ?czne i zbo??owe
Potrawy z grzyb??w
Potrawy z jaj
PrzekÄ?ski
Ryby i owoce morza
Sa??atki
Sosy
Wieprzowina
Wo??owina
Zupy
Nadziewane brzoskwinie

Kuchnia wÄ?gierska
4 du??e brzoskwinie
8 wi??ni dalmaty??skich (wi??ni koktajlowych)
30 g ry??u
mleko
1 ??y??eczka cukru
ubita s??odka ??mietanka
Ry?? z cukrem ugotowaÄ? na mleku, po wystygniÄ?ciu dodaÄ? mieszajÄ?c 1 ??y??kÄ? ??mietany. Brzoskwinie przeciÄ?Ä? na p????, usunÄ?Ä? pestki, kopiasto nadziewaÄ? ry??em, przybraÄ? bitÄ? ??mietanÄ? i na ka??dej po????wce brzoskwini u??o??yÄ? jednÄ? wi??niÄ?.
Š 2001 your site
Site Made By: Frost Zone Design