Przepisy kulinarne, kuchia, przepisy, ciasta, potrawy...
Poezja, Słynne cytaty


Ciasta
Desery
Dr??b
Dziczyzna
Inne miÄ?so
Napoje
Potrawy jednogarnkowe
Potrawy mleczne
Potrawy mÄ?czne i zbo??owe
Potrawy z grzyb??w
Potrawy z jaj
PrzekÄ?ski
Ryby i owoce morza
Sa??atki
Sosy
Wieprzowina
Wo??owina
Zupy
Likier malinowy

Kuchnia wÄ?gierska
1 kg malin
cynamon
3/4 I spirytusu
1-2 go??dziki
250 g cukru
Maliny zmiksowaÄ? i wymieszaÄ? ze spirytusem, cukrem, cynamonem i go??dzikami. PrzelaÄ? do szklanego naczynia i przez 4 tygodnie trzymaÄ? w ciep??ym miejscu. Dwa razy odfiltrowaÄ? i przelaÄ? do butelek. Likier musi co najmniej przez tydzie?? le??akowaÄ?, zanim zostanie podany.
Š 2001 your site
Site Made By: Frost Zone Design