Przepisy kulinarne, kuchia, przepisy, ciasta, potrawy...
Poezja, Słynne cytaty


Ciasta
Desery
Dr??b
Dziczyzna
Inne miÄ?so
Napoje
Potrawy jednogarnkowe
Potrawy mleczne
Potrawy mÄ?czne i zbo??owe
Potrawy z grzyb??w
Potrawy z jaj
PrzekÄ?ski
Ryby i owoce morza
Sa??atki
Sosy
Wieprzowina
Wo??owina
Zupy
WÄ?TR??BKI W BRUNATNYM SOSIE

Kuchnia chi??ska
1/2 kg wÄ?tr??bek z drobiu
4 szklanki sosu brunatnego
WÄ?tr??bki rozdzieliÄ?, wyp??ukaÄ? dok??adnie osÄ?czyÄ?. Sos brunatny doprowadziÄ? do wrzenia w garnku. DodaÄ? wÄ?tr??bki, zagotowaÄ?, przykryÄ?, natychmiast zestawiÄ? z ognia. PozostawiÄ? a?? do ca??kowitego wystudzenia - oko??o 4 godz. WÄ?tr??bki ugotujÄ? siÄ? podczas wolnego stygniÄ?cia sosu. PodawaÄ? z 12 ??y??kami sosu i ry??em jako danie g????wne lub wÄ?tr??bki pokrajane w cienkie plasterki albo kawa??ki z 2 - 4 ??y??kami sosu na przekÄ?skÄ?, lub bez sosu. Proporcje: dla 12 os??b
Š 2001 your site
Site Made By: Frost Zone Design