Przepisy kulinarne, kuchia, przepisy, ciasta, potrawy...
Poezja, Słynne cytaty


Ciasta
Desery
Dr??b
Dziczyzna
Inne miÄ?so
Napoje
Potrawy jednogarnkowe
Potrawy mleczne
Potrawy mÄ?czne i zbo??owe
Potrawy z grzyb??w
Potrawy z jaj
PrzekÄ?ski
Ryby i owoce morza
Sa??atki
Sosy
Wieprzowina
Wo??owina
Zupy
Pasztet z zajÄ?ca

Przodek i podroby zajÄ?cze
35 dag wÄ?tr??bki cielÄ?cej (wieprzowej)
35 dag t??ustego miÄ?sa wieprzowego (podgardle, boczek)
15 dag boczku wÄ?dzonego
10 dag s??oniny
seler
pietruszka
cebula
1 dag grzyb??w suszonych
10 dag czerstwej bu??ki
3 jaja
2 li??cie laurowe
kilka ziaren ziela angielskiego
pieprz
ga??ka muszkato??owa
s??l
t??uszcz do wysmarowania formy
PrzyrzÄ?dziÄ? wed??ug przepisu Pasztet z cielÄ?ciny
Š 2001 your site
Site Made By: Frost Zone Design