Przepisy kulinarne, kuchia, przepisy, ciasta, potrawy...
Poezja, Słynne cytaty


Ciasta
Desery
Dr??b
Dziczyzna
Inne miÄ?so
Napoje
Potrawy jednogarnkowe
Potrawy mleczne
Potrawy mÄ?czne i zbo??owe
Potrawy z grzyb??w
Potrawy z jaj
PrzekÄ?ski
Ryby i owoce morza
Sa??atki
Sosy
Wieprzowina
Wo??owina
Zupy
ZajÄ?c sma??ony

Kuchnia wÄ?gierska
2 tylne uda z zajÄ?ca
2 jaja
s??l
tarta bu??ka
mÄ?ka
t??uszcz
Z zajÄ?czych ud wykroiÄ? r??wne plastry miÄ?sa, sparzyÄ? je wrzÄ?cÄ? wodÄ? posoliÄ?, obtoczyÄ? w mÄ?ce, roztrzepanych jajach i tartej bu??ce i sma??yÄ? w du??ej ilo??ci gorÄ?cego t??uszczu.
Š 2001 your site
Site Made By: Frost Zone Design