Przepisy kulinarne, kuchia, przepisy, ciasta, potrawy...
Poezja, Słynne cytaty


Ciasta
Desery
Dr??b
Dziczyzna
Inne miÄ?so
Napoje
Potrawy jednogarnkowe
Potrawy mleczne
Potrawy mÄ?czne i zbo??owe
Potrawy z grzyb??w
Potrawy z jaj
PrzekÄ?ski
Ryby i owoce morza
Sa??atki
Sosy
Wieprzowina
Wo??owina
Zupy
Zapiekanka z resztek cielÄ?ciny

20 dag resztek cielÄ?ciny pieczonej (gotowanej)
2 jaja
??y??ka tartej bu??ki
??y??eczka posiekanej naci pietruszki
1,5 szklanki sosu beszamelowego
PrzyrzÄ?dziÄ? sos beszamelowy. Ugotowane na twardo jaja i cielÄ?cinÄ? pokrajaÄ? w kostkÄ?, dodaÄ? 2/3 przyrzÄ?dzonego sosu. MasÄ? nape??niÄ? muszelki, wyr??wnaÄ?, pokryÄ? resztÄ? sosu, posypaÄ? z wierzchu tartÄ? bu??kÄ?, wstawiÄ? do gorÄ?cego piekarnika; zapiec. Muszelki podawaÄ? posypane posiekanÄ? naciÄ? pietruszki.
Š 2001 your site
Site Made By: Frost Zone Design