Przepisy kulinarne, kuchia, przepisy, ciasta, potrawy...
Poezja, Słynne cytaty


Ciasta
Desery
Dr??b
Dziczyzna
Inne miÄ?so
Napoje
Potrawy jednogarnkowe
Potrawy mleczne
Potrawy mÄ?czne i zbo??owe
Potrawy z grzyb??w
Potrawy z jaj
PrzekÄ?ski
Ryby i owoce morza
Sa??atki
Sosy
Wieprzowina
Wo??owina
Zupy
Pasta z miÄ?sa pieczonego I

10 dag miÄ?sa pieczonego (resztki pieczeni cielÄ?cej, schabu)
2 jaja
??y??ka mas??a
??y??eczka posiekanego szczypiorku
??y??eczka posiekanego koperku
s??l
pieprz
Jaja ugotowaÄ? na twardo, obraÄ? i wraz z miÄ?sem zemleÄ? w maszynce. ZmielonÄ? masÄ? utrzeÄ? dok??adnie z mas??em, dodaÄ? posiekany koperek i szczypiorek, trochÄ? pieprzu, starannie wymieszaÄ? i posoliÄ? do smaku.
Š 2001 your site
Site Made By: Frost Zone Design