Przepisy kulinarne, kuchia, przepisy, ciasta, potrawy...
Poezja, Słynne cytaty


Ciasta
Desery
Dr??b
Dziczyzna
Inne miÄ?so
Napoje
Potrawy jednogarnkowe
Potrawy mleczne
Potrawy mÄ?czne i zbo??owe
Potrawy z grzyb??w
Potrawy z jaj
PrzekÄ?ski
Ryby i owoce morza
Sa??atki
Sosy
Wieprzowina
Wo??owina
Zupy
Rolady cielÄ?ce z grzybami

Kuchnia wÄ?gierska
4 cienkie sznycle cielÄ?ce
pieprz
150 g ??wie??ych grzyb??w
2 jaja
100 g posiekanej szynki wÄ?dzonej
30 g mas??a
1 ??y??ka posiekanej zielonej pietruszki
60 g t??uszczu
Grzyby oczy??ciÄ?, umyÄ?, posiekaÄ?, razem ?? wÄ?dzonÄ? szynkÄ? i zielonÄ? pietruszkÄ? poddusiÄ? na ma??le, posoliÄ?, opr??szyÄ? pieprzem i odstawiÄ? do wystygniÄ?cia. DodaÄ? jaja i dok??adnie wymieszaÄ?. Farsz na??o??yÄ? r??wnomiernie na sznycle, zrolowaÄ? je i obwiÄ?zaÄ? nitkÄ?. Sma??yÄ? na rozgrzanym ma??le. Przed podaniem na st???? zdjÄ?Ä? nici.
Š 2001 your site
Site Made By: Frost Zone Design