Przepisy kulinarne, kuchia, przepisy, ciasta, potrawy...
Poezja, Słynne cytaty


Ciasta
Desery
Dr??b
Dziczyzna
Inne miÄ?so
Napoje
Potrawy jednogarnkowe
Potrawy mleczne
Potrawy mÄ?czne i zbo??owe
Potrawy z grzyb??w
Potrawy z jaj
PrzekÄ?ski
Ryby i owoce morza
Sa??atki
Sosy
Wieprzowina
Wo??owina
Zupy
Piecze?? cielÄ?ca siekana

Kuchnia wÄ?gierska
600 g cielÄ?ciny
s??l
szczypta pieprzu
30 g mas??a
olej
1/4 fili??anki ??mietany
MiÄ?so bardzo drobno posiekaÄ? (nie mleÄ? w maszynce!). WymieszaÄ? z dodatkami, dobrze wyrobiÄ? i z powsta??ej masy formowaÄ? p??askie kotleciki. Sma??yÄ? je na rozgrzanym oleju.
Š 2001 your site
Site Made By: Frost Zone Design