Przepisy kulinarne, kuchia, przepisy, ciasta, potrawy...
Poezja, Słynne cytaty


Ciasta
Desery
Dr??b
Dziczyzna
Inne miÄ?so
Napoje
Potrawy jednogarnkowe
Potrawy mleczne
Potrawy mÄ?czne i zbo??owe
Potrawy z grzyb??w
Potrawy z jaj
PrzekÄ?ski
Ryby i owoce morza
Sa??atki
Sosy
Wieprzowina
Wo??owina
Zupy
Sznycle cesarskie

Kuchnia wÄ?gierska
4 sznycle cielÄ?ce
2 fili??anki kwa??nej ??mietany
s??l
sok z 1 cytryny
60 g mas??a
Sznycle umyÄ?, osuszyÄ? w ??ciereczce, posoliÄ? i pod przykryciem sma??yÄ? na ma??le. PolaÄ? kwa??nÄ? ??mietanÄ? i sokiem z cytryny, zagotowaÄ? i natychmiast podaÄ? na st????.
Š 2001 your site
Site Made By: Frost Zone Design