Przepisy kulinarne, kuchia, przepisy, ciasta, potrawy...
Poezja, Słynne cytaty


Ciasta
Desery
Dr??b
Dziczyzna
Inne miÄ?so
Napoje
Potrawy jednogarnkowe
Potrawy mleczne
Potrawy mÄ?czne i zbo??owe
Potrawy z grzyb??w
Potrawy z jaj
PrzekÄ?ski
Ryby i owoce morza
Sa??atki
Sosy
Wieprzowina
Wo??owina
Zupy
??eberka cielÄ?ce duszone 10 min

Kuchnia z szybkowaru
8 pociÄ?tych w poprzek cielÄ?cych ??eberek (po 2 na osobÄ?)
4 dag t??uszczu
1 ??y??ka mÄ?ki
1 du??a cebula
s??l i pieprz do smaku
??eberka obrumieniÄ? na rozgrzanym w szybkowarze t??uszczu, wsypaÄ? mÄ?kÄ?, zrumieniÄ?, wlaÄ? tyle zimnej wody, by zatopi??a ??eberka. W??o??yÄ? oczyszczonÄ? i pokrojonÄ? cebulÄ?, posoliÄ? i popieprzyÄ?. ZamknÄ?Ä? szybkowar i ogrzewaÄ? 10 minut od momentu przekroczenia progu ci??nienia wewnÄ?trznego.
Š 2001 your site
Site Made By: Frost Zone Design