Przepisy kulinarne, kuchia, przepisy, ciasta, potrawy...
Poezja, Słynne cytaty


Ciasta
Desery
Dr??b
Dziczyzna
Inne miÄ?so
Napoje
Potrawy jednogarnkowe
Potrawy mleczne
Potrawy mÄ?czne i zbo??owe
Potrawy z grzyb??w
Potrawy z jaj
PrzekÄ?ski
Ryby i owoce morza
Sa??atki
Sosy
Wieprzowina
Wo??owina
Zupy
Herbata z ??odyg malinowych
Dobrze zdrewnia??e ??odygi malin, kt??re wycina siÄ? jesieniÄ? w ogrodzie, po??amaÄ?, powiÄ?zaÄ? w pÄ?czki, wysuszyÄ?. Przed u??yciem ??amaÄ? ??odygÄ? na male??kie kawa??eczki (3 cm). Kawa??ki ??odyg ugotowaÄ? w wodzie, w naczyniu u??ywanym tylko do tego celu. Gdy herbata nabierze z??otego zabarwienia, odcedziÄ?, i podawaÄ?. Herbata z ??odyg malinowych odznacza siÄ? piÄ?knym zabarwieniem, lecz jest bez aromatu.
Š 2001 your site
Site Made By: Frost Zone Design