Przepisy kulinarne, kuchia, przepisy, ciasta, potrawy...
Poezja, Słynne cytaty


Ciasta
Desery
Dr??b
Dziczyzna
Inne miÄ?so
Napoje
Potrawy jednogarnkowe
Potrawy mleczne
Potrawy mÄ?czne i zbo??owe
Potrawy z grzyb??w
Potrawy z jaj
PrzekÄ?ski
Ryby i owoce morza
Sa??atki
Sosy
Wieprzowina
Wo??owina
Zupy
Napar z zi???? (miÄ?ty, melissy, rumianku, kwiatu lipy, dziurawca, bratk??w) na jednÄ? porcjÄ?

1/4 litra wrzÄ?cej wody
(1-2 ??y??eczek cukru)
1 ??y??eczka rozdrobnionych zi????
ZagotowaÄ? wodÄ?, wsypaÄ? zio??a, przykryÄ? i odstawiÄ? z ognia. Gdy zio??a opadnÄ?, przecedziÄ? je, ogrzaÄ? i podaÄ? do picia. Je??eli napar ma zastÄ?piÄ? herbatÄ?, mo??na go pos??odziÄ? (zw??aszcza z miÄ?ty, rumianku i kwiatu lipowego).
Š 2001 your site
Site Made By: Frost Zone Design